Αρχική

Mother

Crete

Η Mother Crete είναι μια δυναμική εξαγωγική εταιρία που προμηθεύει εκλεκτά είδη διατροφής από την Κρήτη εντός και κυρίως εκτός Ελλάδος. Αποτελεί μια σύγχρονη και ευέλικτη εταιρία που προσφέρει γνήσια Κρητικά προϊόντα μεγάλης διατροφικής αξίας και άριστης ποιότητας με αξιοπιστία και συνέπεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

plate

Τα προϊόντα μας

Γευστικά

Προϊόντα

Η Κρήτη μας

Υπέροχες

Γεύσεις

Ανακαλύψτε

την Κρήτη

Τα Κρητικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καταξιωμένης  Μεσογειακής διατροφής και είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την διατροφική τους αξία και την υπέροχη γεύση τους. Η γόνιμη Κρητική γη αλλά και οι παραδοσιακοί τρόποι καλλιέργειας διατηρούν την υψηλή ποιότητα των Κρητικών προϊόντων. Πολλά από αυτά όπως συγκεκριμένα ελαιόλαδα, τυριά, κρασιά, παξιμάδια αλλά και πορτοκάλια έχουν κατοχυρωθεί ως Προϊόντα Προστασίας Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ).

Τα χαρακτηριστικά της Κρητικής διατροφής προωθούν την αλκαλοποίηση-αντιοξείδωση του ανθρωπίνου οργανισμού, δηλαδή την αντιφλεγμονώδη δράση των τροφών που έχει σαν αποτέλεσμα, όχι μόνο την καλή ποιότητα ζωής αλλά και την μακροζωία.

Ανακαλύψτε την Κρήτη

 

 

 

plate